Álláslehetőségek a Medikidsben

Álláslehetőségek a Medikidsben

Tisztelt Kollégák!

A Medikids Gyermekgyógyászati Központ keres a szakterületekben dolgozó munkatársakat. Igényesen kialakított gyermekrendelőinknek és széles szakmai palettánknak köszönhetően népszerűek rendeléseink, ezért vált szükségessé a bővítés. Kiterjedt marketing munkánknak, szakmai alázatunknak, innovatív és kreatív, modern felfogásunknak és minőségbiztosításunknak köszönhetően dinamikusan fejlődik központunk.

Érdemes csatlakozni hozzánk.

Főállású gyermek szakasszisztenst keresünk

A Medikids, Budapest első magán gyermekgyógyászati központja főállású gyermek szakasszisztenst keres. Adott:

 • Lehet, hogy épp téged vár ez a szék?

  Lehet, hogy épp téged vár ez a szék?

  egy könnyen megközelíthető, színes, pörgős hely,
 • jófej, fiatalos, dinamikus csapat,
 • folyamatosan fejlődő gyermekgyógyászati szolgáltatások,
 • sok aranyos gyermek és szülő látogató,
 • korszerű regisztrációs és ügyfélkezelő informatikai rendszer.

Gyere hozzánk dolgozni, ha

 • csecsemő és gyermek szakápolói végzettséggel és tapasztalattal rendelkezel,
 • pörögsz, pontos és megbízható vagy,
 • szereted a csapatmunkát, és feltalálod magad egyéni munkavégzésben is,
 • szereted a gyermekeket,
 • beszélsz angolul is,
 • stabil munkahelyet és korrekt keresetet szeretnél.

Előny, ha van tapasztalatod  magán (gyermek)egészségügyben, türelmed, mosolyod. 🙂 Nézz körül holnapunkon, és ha szívesen dolgoznál velünk, küldd el fényképes, részletes szakmai önéletrajzod és rövid motivációs leveled az allas@medikids.hu címre. Várunk!

e-mail: allas@medikids.hu

Karbantartót keresünk

Központunkba karbantartó munkatársat keresünk 4-6 órás napi munkavégzésre.

Főbb feladatok:

 • felelősségteljes, önálló munkavégzés,
 • segédüzemi rendszerek üzemeltetése
 • kiszolgáló berendezések karbantartásának elvégzése, működőképességének biztosítása,
 • meghibásodások elhárítása, javítások elvégzése,
 • külsős cég által végzett karbantartási munkálatok esetén a munkavégzés támogatása
 • az épület környezetének tisztán tartása,
 • idény jellegű karbantartói feladatok elvégzése.

Elvárások: szakirányú végzettség, tapasztalat, műszaki jártasság, B kategóriás jogosítvány, felelősségtudatos, precíz munkavégzés, jó együttműködési képesség, megbízhatóság. Előnyt jelent a magán-egészségügyben szerzett tapasztalat.

Amit kínálunk: fiatalos, dinamikus csapat, kulturált környezet, barátságos munkahelyi légkör, versenyképes, stabil jövedelem.

Fényképes önéletrajzát bérigénye megjelölésével küldje az uzemeltetes@medikids.hu e-mail címre, 2016. január 31-ig.

Közreműködői meghívás csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosoknak

A Medikids Gyermekgyógyászati Központ keres a szakterületekben dolgozó munkatársakat alvállalkozói vagy személyes közreműködői szerződéses viszonyban folytatott partnerként. Igényesen kialakított gyermekrendelőinknek és széles szakmai palettánknak köszönhetően népszerűek rendeléseink, ezért vált szükségessé a bővítés.

Kiterjedt marketing munkánknak, szakmai alázatunknak, innovatív és kreatív, modern felfogásunknak és minőségbiztosításunknak köszönhetően dinamikusan fejlődik központunk. Érdemes csatlakozni hozzánk.

Miért jobb egy praxisközösség tagjának lenni, mint egyénileg magánrendelőt nyitni?

A praxisközösségnek az az előnye, hogy igényesebb környezetben, jobb műszerekkel tudunk dolgozni, saját beruházás nélkül. Az egyéni praxisok gazdaságtalanul termelnének ki például egy több millió forint értékű készüléket, vagy berendezést. Költséghatékonyabb a rezsi. Reggel 7:30-tól este 8-ig gondoskodunk a bejelentkezésről, a leletek kezeléséről, valamint minden nap labor szolgáltatásról. Informatikai hátterünk biztosítja a modern betegellátás és marketing lehetőségét (saját weblapok, online bejelentkezés, hírlevél, Facebook, online leletkezelés stb.).

Másik nagy előny, hogy házon belül tudunk más szakorvostól konzíliumot kérni, a páciensnek nem kell másik rendelőt felkutatnia, ha a problémája szerteágazóbb. Költséghatékonyabb is, mivel igyekszünk csomagajánlatokat adni a bennünket felkereső pácienseknek. Mivel szinte egésznap van rendelés, a pácienseink bármikor jöhetnek vérvételre, receptekért vagy leleteket átvenni, és mindig felveszi valaki a telefont, ha hívnak.

A munka és a leletek kézbesítése is sokkal gyorsabb, gördülékenyebb, online alapú. Egymást tudjuk helyettesíteni ha valaki szabadságra megy, így a páciensek az év folyamán gyakorlatilag szünet nélkül ellátást kapnak. A közös marketing költséghatékonyabb, ezért gyorsabb a praxisépülés.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, kérjük, hogy küldd el jelentkezésed e-mail címünkre fényképes részletes szakmai önéletrajzzal.

e-mail: drvleskogabor@medikids.hu

Kollegiális üdvözlettel:

Dr. Timmermann Gábor és Dr. Vleskó Gábor