Köszöntő

Köszöntő

Történetünk

A Medikids Első Magán Gyermekgyógyászati Központot Ternai Csanád befektető, lelkiismeretes apuka hozta létre 2012-ben. A központ nagy gyermekszeretettel és kiváló szakemberek bevonásával kezdte el működését, majd 2015-ben, amikor többi vállalkozása mellett nem volt már elég ideje a Medikids egyre növekvő feladatait ellátni, Ternai Család a tulajdonosi jogokat a Központtal egy épületben működő, és azzal kiváló partneri viszonyt ápoló Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központ orvos igazgatójának, Dr. Timmermann Gábornak és a vele legrégebben együtt dolgozó kollégájának, Dr. Vleskó Gábornak adta el. A két új tulajdonos fiatalos lendületet, bővülő szakmai profilt, rengeteg ötletet és szakmai újítást adott hozzá a Medikids meglévő struktúrájához.

A Medikids ars poeticája

A Medikidsben mindig a gyermek van a középpontban. Arra törekszünk, hogy a legújabb ismeretekkel, legjobb tudásunk szerint segítsünk az Ön gyermekének egészségügyi vagy pszichés problémájára megoldást találni. Szakembereink — maguk is gyakorló szülők — kiemelkedő színvonalat garantálnak.

Általános tény, hogy a gyermekorvosok csak akkor találkoznak a gyerekkel, amikor már baj van. Pedig olyan jó egészséges gyerekeket látni, és annyi tapasztalatunk gyűlt össze, hogyan lehetne megelőzni számos betegség kialakulását. A gyógyítás mellett a legfőbb célunk az, hogy időben konzultáljanak a szülők munkatársainkkal. Ezért mi, a Medikids Gyermekgyógyászati Központ szakemberei egy helyre hoztuk mindazt a tudást, gyakorlati tanácsokat, tanfolyamokat, eszközöket, amelyek a gyermekek egészséges fejlődést segítik.

Központunk egyedülállóan széles spektrumú szakmai központ. A Medikids Központban egy csapatban, egymással karöltve dolgozik csecsemő –gyermekgyógyász, gasztroenterológus, neurológus, pszichológus, dietetikus, fül-orr-gégész, szülész-nőgyógyász, radiológus, kardiológus és homeopátiás szakember. Ez a kis pácienseink számára a legoptimálisabb és legeredményesebb kezelési körülményeket garantálja: házon belüli gyors kivizsgálási időt, azonnali konzultációs és beavatkozási lehetőséget − ami sok esetben egyet jelent a pontos kórismével és a hatékony segítséggel. Ha mi nem tudjuk megoldani problémájukat, mert ilyen is előfordul, nem engedjük el az Önök kezét. Együttműködésben hívunk specialistákat, felkutatjuk a család számára a legkönnyebb, és a leginkább megnyugtató megoldást.

Hitvallásunk szerint a gyermek sikeres gyógyulásának háromszöge a harmonikus együttműködés gyermek, szülő és orvos között. A szülő oldaláról elengedhetetlen az orvos és a kezelés elfogadása, a gyermek oldaláról a gyógyulni akarás, az orvos oldaláról pedig a gyógyítás formájának alapos és pontos megbeszélése, az új tudományos gyakorlatot követve. Emellett a felírt gyógyszerek, és egyéb gyógyulást segítő eszközök használatában, valamint a gondozási műveletek elsajátításában képzett és rutinos szakápolóink sietnek a család segítségére.

A Medikids teljes csapata emberséggel, együttérzéssel és a legmagasabb szintű ellátásra való törekvéssel gyógyítja a gondjaikra bízott gyermeket és felnőttet. A mögöttünk álló több évtizedes szakmai tapasztalat, a gyermekek iránti szeretet és a családok iránti elkötelezettség a Medikids Gyermekgyógyászati Központ minden építőelemében benne van. Ezt szeretnénk minél több család számára segítségül ajánlani, és gyógyító munkánkkal nap, mint nap tovább építeni.

Vezetőség

Mottónk: szolgálunk és szolgáltatunk! Orvosként szolgáljuk pácienseinket, betegeink kivizsgálását és gyógyulását tartjuk a legfontosabb szempontnak, ugyanakkor szolgáltatunk is, a szó XXI. századi értelmében, a legkorszerűbb orvosdiagnosztikai eszközök és technikák alkalmazásával, továbbá informatikai alapú betegirányítási, bejelentkezési és leletkezelési rendszerünkkel. Válogatott, jól képzett orvos munkatársaink tudásáért és hozzáállásáért kezességet vállalunk. Folyamatos fejlesztéseinkkel javítjuk a rendelő körülményeit, kényelmét, innovatívan bővítjük szolgáltatásainkat. Kérjük, amennyiben bármilyen kérése, javaslata van, esetleg elégedetlenségét kívánja közölni velünk, forduljon hozzánk bizalommal!

Tisztelettel: 

 

Dr. Timmermann Gábor

Orvos igazgató
  • orvos igazgató

Dr. Vleskó Gábor

Orvos igazgató
  • orvos igazgató