Csecsemő- és gyermekgyógyászat

Csecsemő- és gyermekgyógyászat

Magán csecsemő- és gyermekgyógyászati szakrendelésünkön újszülött kortól 18 éves korig várjuk pácienseinket Budapesten. A megfelelő szakmai és technikai háttér biztosítása mellett szeretettel és nagy odafigyeléssel, a megbeszélésre megfelelő időt szánva foglalkozunk pácienseinkkel.

Az életkorból adódó speciális kommunikációs-és vizsgálati igények messzemenő figyelembevételével, a gyermeket és a szülőt is partnernek tekintve történik a gyermekgyógyászati vizsgálat.

Rendelésünkre bármely általános gyermekgyógyászattal kapcsolatos problémával fordulhatnak. Törekszünk arra, hogy olyan környezetet, hangulatot teremtsünk, amely feloldja a kicsik és természetesen a betegségtől félő szülők szorongását, bizalmatlanságát.

Orvosaink folyamatos képzéseken vesznek részt, követik az orvostudomány legújabb fejlesztéseit. Fontos számunkra, hogy pácienseink és szüleik teljes mértékben átlássák, megértsék a betegség minden részletét, ezért igyekszünk minden tekintetben közérthetően fogalmazni és részletes tájékoztatást nyújtani.

Mikor forduljon hozzánk?

Központunk egyedülállóan széles spektrumú szakmai központ. A Medikids Központban egy csapatban, egymással karöltve dolgozik csecsemő –gyermekgyógyász, gasztroenterológus, neurológus, pszichológus, dietetikus, fül-orr-gégész, szülész-nőgyógyász, radiológus, kardiológus és homeopátiás szakember. Ez a kis pácienseink számára a legoptimálisabb és legeredményesebb kezelési körülményeket garantálja: házon belüli gyors kivizsgálási időt, azonnali konzultációs és beavatkozási lehetőséget − ami sok esetben egyet jelent a pontos kórismével és a hatékony segítséggel. Tovább olvasom 

Csecsemő- és gyermekgyógyász orvosaink

Dr. Külkey Orsolya

Csecsemő- és gyermekgyógyászat
 • szombat 8-14

Dr. Malik Anikó

Csecsemő- és gyermekgyógyászat
 • hétfő 16:30-19, csütörtök 16:30-19

Dr. Nagy Ilona

Csecsemő- és gyermekgyógyászat
 • kedd 17-20, szerda 9-13

Árak

Csecsemő- és gyermekgyógyászat
Első vizsgálat 40 perc 13.000 Ft
Kontroll vizsgálat 30 perc 10.000 Ft
Leletértékelés + receptírás 20 perc 1.000 Ft
Gyermekorvosi vizsgálat + védőoltás beadása (az oltóanyag árát nem tartalmazza) 40 perc 15.000 Ft

kicc601601A vizsgálat menete:

– Első az előzmények részletes áttekintése (terhességi, újszülött kori események, családi betegségek, korábbi betegségek).

– Ezután kerül sor a részletes belgyógyászati fizikális vizsgálatra, amely magában foglalja a tápláltság felmérését (súly-és hosszmérés, percentil számítás), a haj, fogak, bőr, genitáliák vizsgálatát is.

– Majd sor kerülhet a napirend, táplálkozási szokások, egyéb egészségügyi kérdések átbeszélésére.

– Diagnosztikai tevékenységünk során törekszünk arra, hogy a szükséges és elégséges sémát tervezzük meg a gyermekek számára.

– A terápia lépéseit a szülőkkel beszéljük meg, amelybe  adott esetekben a gyermekeket is bevonjuk. A gondozási feladatokkal kapcsolatos kérdések egyeztetése szakápolók segítségével történik.

 

Orvosaink mondták

 • “Meggyőződésem, hogy az orvos nem csak operációval és pirulákkal, hanem a személyiségével, a beteggel kialakított kapcsolatával is gyógyít. A testet gyógyító és a lelket kezelő orvos nem szétválasztható, hiszen a diagnózis felállításakor egyúttal annak figyelembevételére is törekedni kell, hogy milyen élethelyzet állhat a tünetek hátterében. Az a fontos, hogy nap mint nap túlszárnyaljuk önmagunkat.”
  Malik-1.jpg
  Dr. Malik Anikó
  Csecsemő- és gyermekgyógyász
 •  A vizsgálatot követően pedig folyamatos után követést is biztosítok pácienseimnek, hiszen a betegség lefolyásának, a gyógyulási folyamatnak figyelemmel kísérése legalább olyan fontos, mint maga a vizsgálat. 
  K%C3%BClkey-Orsolya.jpg
  Dr. Külkey Orsolya
  Csecsemő- és gyermekgyógyász
 • A testi tünetek gyökere gyakran lelki indíttatású, így a gyógyszeres, életmódbeli javaslatok mellett a holisztikus szemléletnek megfelelően “lelki útravalót” is kapnak a családok. Munkám során arra törekszem, hogy az orvosi vizsgálat kellemes légkörben történjen és a betegoktatás során a gyermekek azt tanulják meg, hogy orvoshoz fordulni nem csak akkor kell amikor már nagy a baj, hanem szűrővizsgálatokkal meg kell előzni a betegségeket. 
  nagyilona-694x1024.png
  Dr. Nagy Ilona
  Csecsemő- és gyermekgyógyász

Időpontfoglalásért kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, a megadott információk alapján kollégáink mielőbb telefonon keresni fogják.