Dr. Kiss Melinda

dr.kiss.melindacsecsemő- és gyermekgyógyász, gasztroenterológus

Dr. Kiss Melinda csecsemő- és gyermekgyógyász, gasztroenterológus szakorvos 1990-ben diplomázott a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 16 éven át volt klinikai orvos a budapesti Madarász utcai Gyermekkórház csecsemő, koraszülött és belgyógyászati osztályain. 1997-től a kórház gasztroenterológiai szakrendelésén dolgozott, majd a Zuglói Egészségügyi Szolgálatnál alapított gasztroenterológiai rendelést. 2006-tól, a gasztroenterológiai rendeléssel párhuzamosan házi gyermekorvosi praxist is vezet.

Specializáció:

táplálék allergia, reflux betegség, tejcukor és gyümölcscukor érzékenység, táplálkozási zavarok, lisztérzékenység, gyulladásos bélbetegségek, májbetegségek.

Fontos a panaszok hátterének minden fontos momentumát megismerni

“Orvosként és anyaként egyaránt tudom, hogy a szülőknek gyermekeik egészsége a legfontosabb. Praxisomban látom, milyen gyakori a gyermekek esetében a gasztroenterológiai panasz, ezért igen hasznosnak tartom, hogy a két szakterület egymásra épülő szaktudása, valamint együttes tapasztalatai révén, akár azonnali segítséget tudok nyújtani számukra.

Szükségesnek tartom, hogy a panaszok hátterének feltárása során minden fontos momentumot megismerjek, amely hozzásegíthet a kivizsgáláshoz és a gyógyításhoz.

Minden érdekes lehet. A gyermek alvási szokásaitól kezdve, a magatartási problémákon át a család – beleértve a gyermek – étkezési szokásáig. Ezek ismerete feltárhatja a panaszok legvalószínűbb okait és segít elindítani a célzott vizsgálatokat. Egyes esetekben már az étkezéssel, életvitellel kapcsolatos változtatások is jelentős, vagy teljes javuláshoz vezetnek. Máskor csak a jól megtervezett vizsgálatok sorozata ad választ a betegség okaira.

A fizikális gyógyítás mellett a lelki tényezők figyelembevételével valósítható meg egy gyermek és családközpontú komplex betegellátás. Munkám során ez a személet vezérel.”

 

 

Az 1 éves Aliz mosolya ragyogta be ma a Medikids rendelőjét. A vizsgálatok után nagy játszadozással ünnepeltük meg Aliz gyógyulását. Néhány hónapja került dr. Kiss Melinda gondozásába, azonnali kórházi kezelést, majd utókezeléseket igényelt. Mára közel 9 kiló, kiegyensúlyozott, boldog és mosolygós.

Az 1 éves Aliz mosolya ragyogta be ma a Medikids rendelőjét. A vizsgálatok után nagy játszadozással ünnepeltük meg Aliz gyógyulását. Néhány hónapja került dr. Kiss Melinda gondozásába, azonnali kórházi kezelést, majd utókezeléseket igényelt. Mára közel 9 kiló, kiegyensúlyozott, boldog és mosolygós.

 

 

Kapcsolódó tartalmak

Waldhӓusel Zsófia

csecsemő- és gyermek szakasszisztens Waldhäusel Zsófia 5 évet dolgozott csecsemő- és gyermekápolóként a Heim Pál Gyermekkórházban, pulmonológiai...

Dr. Bojszkó Ágnes

allergológus főorvos Dr. Bojszkó Ágnes gyermekallergológus a Heim Pál Kórházban gyermekkori allergiás betegségekkel foglalkozik, az allergológiai...

Dr. Tomsits Erika

csecsemő– és gyermekgyógyász, neonatológus, gasztroenterológus   Dr. Tomsits Erika csecsemő és gyermekgyógyász, gasztroenterológus vagyok...