Dr. Külkey Orsolya

dr. Külkey Orsolya orvoscsecsemő- és gyermekgyógyász

Több, mint 30 éve dolgozom gyermekorvosként, 25 éves magángyakorlattal, 11 éve háziorvosként is ellátom a környezetemben élő gyermekeket. Jelenleg a Ferencvárosi Gyermekorvos Kft.-nél dolgozom, mint ügyvezető igazgató és házi gyermekorvos.

A Medikidsben is várom magas színvonalú ellátással, prevencióval, gondozással, kontrollálással a hozzám forduló betegeket. A vizsgálatot követően pedig folyamatos után követést is biztosítok pácienseimnek, hiszen a betegség lefolyásának, a gyógyulási folyamatnak figyelemmel kísérése legalább olyan fontos, mint maga a vizsgálat.

Angolul és franciául jól beszélek, folyamatosan ellátok külföldi betegeket is.

 • Kedves, aranyos, körültekintő és alapos. Imádjuk!!!
  kiccallergia.png
  Guth Edit
  szülői vélemény
 • Minden gyereknek olyan orvos kívánok, mint a Külkey doktornő… Ő számunkra egyenlő a biztonsággal.
  R. Attila
  szülői vélemény
 • A legcsodálatosabb gyermekgyógyász akivel találkoztam! Profi szakember naprakész és hihetetlenül aranyos!! Csak ajánlani tudom!!!
  dorinaanyu
  szülői vélemény

Csecsemő- és gyermekgyógyászati szakrendelésünkön újszülött kortól 18 éves korig várjuk pácienseinket Budapesten. A megfelelő szakmai és technikai háttér biztosítása mellett szeretettel és nagy odafigyeléssel, a megbeszélésre megfelelő időt szánva foglalkozunk pácienseinkkel.

Az életkorból adódó speciális kommunikációs-és vizsgálati igények messzemenő figyelembevételével, a gyermeket és a szülőt is partnernek tekintve történik a gyermekgyógyászati vizsgálat. Rendelésünkre bármely általános gyermekgyógyászattal kapcsolatos problémával fordulhatnak. Törekszünk arra, hogy olyan környezetet, hangulatot teremtsünk, amely feloldja a kicsik és természetesen a betegségtől félő szülők szorongását, bizalmatlanságát.

 

Külkey Orsolya vizsgál Külkey Orsolya

 

 

 

 

Kapcsolódó tartalmak

Dr. Varga-Heier Krisztina

orvos, IBCLC laktációs szaktanácsadó Dr. Varga-Heier Krisztina 2010-ben végzett a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, a Semmelweis...

Dr. Tomsits Erika

csecsemő– és gyermekgyógyász, neonatológus, gasztroenterológus   Dr. Tomsits Erika csecsemő és gyermekgyógyász, gasztroenterológus vagyok...

Kelemen Andrea

gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológus, integratív gyermekterapeuta Közel tíz éve foglalkozom különböző életkorú gyerekekkel, fiatalokkal...