Dr. Külkey Orsolya

dr. Külkey Orsolya orvoscsecsemő- és gyermekgyógyász

Több, mint 30 éve dolgozom gyermekorvosként, 25 éves magángyakorlattal, 11 éve háziorvosként is ellátom a környezetemben élő gyermekeket. Jelenleg a Ferencvárosi Gyermekorvos Kft.-nél dolgozom, mint ügyvezető igazgató és házi gyermekorvos.

A Medikidsben is várom magas színvonalú ellátással, prevencióval, gondozással, kontrollálással a hozzám forduló betegeket. A vizsgálatot követően pedig folyamatos után követést is biztosítok pácienseimnek, hiszen a betegség lefolyásának, a gyógyulási folyamatnak figyelemmel kísérése legalább olyan fontos, mint maga a vizsgálat.

Angolul és franciául jól beszélek, folyamatosan ellátok külföldi betegeket is.

 • Kedves, aranyos, körültekintő és alapos. Imádjuk!!!
  kiccallergia.png
  Guth Edit
  szülői vélemény
 • Minden gyereknek olyan orvos kívánok, mint a Külkey doktornő… Ő számunkra egyenlő a biztonsággal.
  R. Attila
  szülői vélemény
 • A legcsodálatosabb gyermekgyógyász akivel találkoztam! Profi szakember naprakész és hihetetlenül aranyos!! Csak ajánlani tudom!!!
  dorinaanyu
  szülői vélemény

Csecsemő- és gyermekgyógyászati szakrendelésünkön újszülött kortól 18 éves korig várjuk pácienseinket Budapesten. A megfelelő szakmai és technikai háttér biztosítása mellett szeretettel és nagy odafigyeléssel, a megbeszélésre megfelelő időt szánva foglalkozunk pácienseinkkel.

Az életkorból adódó speciális kommunikációs-és vizsgálati igények messzemenő figyelembevételével, a gyermeket és a szülőt is partnernek tekintve történik a gyermekgyógyászati vizsgálat. Rendelésünkre bármely általános gyermekgyógyászattal kapcsolatos problémával fordulhatnak. Törekszünk arra, hogy olyan környezetet, hangulatot teremtsünk, amely feloldja a kicsik és természetesen a betegségtől félő szülők szorongását, bizalmatlanságát.

 

Külkey Orsolya vizsgál Külkey Orsolya

 

 

 

 

Kapcsolódó tartalmak

Dr. Filiczki Gabriella

gyermekneurológus, rehabilitációs orvos Dr. Filiczki Gabriella a Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekklinikáján gyermekneurológus, szakterülete a...

Dr. Nagy Ilona

csecsemő- és gyermekgyógyász, homeopata, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens   Fontos, hogy a betegoktatás során a gyermekek azt tanulják...

Dr. Dreissiger Imre

ortopéd szakorvos Dr. Dreissiger Imre a gyermek ortopédián belül a veleszületett láb-deformitásokkal, lúdtalp konzervatív és műtéti...