Dr. Külkey Orsolya

dr. Külkey Orsolya orvoscsecsemő- és gyermekgyógyász

Több, mint 30 éve dolgozom gyermekorvosként, 25 éves magángyakorlattal, 11 éve háziorvosként is ellátom a környezetemben élő gyermekeket. Jelenleg a Ferencvárosi Gyermekorvos Kft.-nél dolgozom, mint ügyvezető igazgató és házi gyermekorvos.

A Medikidsben is várom magas színvonalú ellátással, prevencióval, gondozással, kontrollálással a hozzám forduló betegeket. A vizsgálatot követően pedig folyamatos után követést is biztosítok pácienseimnek, hiszen a betegség lefolyásának, a gyógyulási folyamatnak figyelemmel kísérése legalább olyan fontos, mint maga a vizsgálat.

Angolul és franciául jól beszélek, folyamatosan ellátok külföldi betegeket is.

 • Kedves, aranyos, körültekintő és alapos. Imádjuk!!!
  kiccallergia.png
  Guth Edit
  szülői vélemény
 • Minden gyereknek olyan orvos kívánok, mint a Külkey doktornő… Ő számunkra egyenlő a biztonsággal.
  R. Attila
  szülői vélemény
 • A legcsodálatosabb gyermekgyógyász akivel találkoztam! Profi szakember naprakész és hihetetlenül aranyos!! Csak ajánlani tudom!!!
  dorinaanyu
  szülői vélemény

Csecsemő- és gyermekgyógyászati szakrendelésünkön újszülött kortól 18 éves korig várjuk pácienseinket Budapesten. A megfelelő szakmai és technikai háttér biztosítása mellett szeretettel és nagy odafigyeléssel, a megbeszélésre megfelelő időt szánva foglalkozunk pácienseinkkel.

Az életkorból adódó speciális kommunikációs-és vizsgálati igények messzemenő figyelembevételével, a gyermeket és a szülőt is partnernek tekintve történik a gyermekgyógyászati vizsgálat. Rendelésünkre bármely általános gyermekgyógyászattal kapcsolatos problémával fordulhatnak. Törekszünk arra, hogy olyan környezetet, hangulatot teremtsünk, amely feloldja a kicsik és természetesen a betegségtől félő szülők szorongását, bizalmatlanságát.

 

Külkey Orsolya vizsgál Külkey Orsolya

 

 

 

 

Kapcsolódó tartalmak

Kelemen Andrea

gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológus, integratív gyermekterapeuta Közel tíz éve foglalkozom különböző életkorú gyerekekkel, fiatalokkal...

Jáger Enikő

audiológus szakasszisztens, hallásakusztikus   Jáger Enikő 25 éve szakápoló és asszisztens az Országos Idegsebészeti Tudományos Intézetben...

Dr. Ráskai Csaba

“Fontosnak tartom a gyermekek ortopédiai szűrését, hogy a kezelést igénylő kórképek időben felismerésre kerüljenek. Rendelésemen külön...