Gyermektüdőgyógyászat

Gyermektüdőgyógyászat

Gyermektüdőgyógyászati szakrendelésünkön a heveny és krónikus légúti, valamint allergiás panaszokkal érkező betegek kivizsgálását és gyógyítását végezzük.

Mivel folyamatosan nő a légúti kórképekkel, allergiás megbetegedéssel küzdő betegek száma, mely panaszok sajnos már kora gyermekkorban kezdődnek, a Medikids gyermektüdőgyógyászati szakrendelése keretében a részletes pulmonológiai és allergológiai vizsgálatokra karöltve teremtettünk lehetőséget.

A légúti betegek kivizsgálását a rutin vizsgálatok mellett műszeres, légzésfunkciós, esetenként terheléses légzésfunkciós vizsgálatok elvégzésével is pontosítjuk, hogy a diagnózis megállapítását követően elkezdhessük kezelésüket. Az impulzus oszcillometriás módszerrel olyan kisgyermekek légzésfunkciós paramétereit is nyomon tudjuk követni, akik a bonyolultabb légzésfunkciós vizsgálatok követelményeinek nem tudnak megfelelni életkori sajátosságaik miatt.

A modern kezelési eljárások során, speciális módon, inhalációs úton juttatjuk be a gyógyszereket. Így sokkal kisebb dózisban elegendő a gyógyszerek szervezetbe juttatása és biztosan arra a helyre kerül a gyógyszer, ahol hatnia kell.

Mikor forduljon hozzánk?

Rendelési idő: PÉNTEK 15 – 19

Az ön szakorvosa

Nemeth105x150Dr. Németh Ágnes
gyermekgyógyász, gyermekpulmonológus főorvos rendelése:
PÉNTEK 15 – 19 óra  

Dr. Németh Ágnes a budapest II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika pulmonológiai osztályának vezető főorvosa, emellett minőségbiztosítási igazgató, a graduális és postgraduális képzés  osztályos irányítója… TOVÁBB OLVASOM

Árak

 

 

Gyermektüdőgyógyászati vizsgálatok árai
Szakorvosi vizsgálat 30 perc 15000 Ft
Kontroll vizsgálat 20 perc 10000 Ft
Légzésfunkció vizsgálat 5000 Ft
Terheléses légzésfunkció vizsgálat 8000 Ft

Időpontfoglalásért kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, a megadott információk alapján kollégáink mielőbb telefonon keresni fogják.

Kapcsolódó tartalmak

Laborvizsgálat gyermekeknek

Laborvizsgálat gyermekeknek

● vérvétel érzéstelenítéssel ● ● gyermekbarát labor, rendelő és játszószoba ● ● tapasztalt gyermek szakasszisztens ● ● sorban állás és várakozás...

Urológia

Urológia

A Medikids gyermekurológiai szakrendelésén ellátható betegségek Fertőzéső betegségek- gyulladások: ● cystitis, recidív cystitis, pyelonephritis...