Kapcsolat

Kapcsolat

Elérhetőségek

Medikids Első Magán Gyermekgyógyászati Központ

Általános nyitva tartás: hétköznap 8-20 óra között, szombaton 8-14 óra között.

 

Megközelítés

MarkIV_35170Autóval:
  • Hungária körút felől (a belváros irányából): a Thököly útról közvetlenül be lehet hajtani a Medikids udvarába, ahol ingyenes parkolást biztosítunk pácienseinknek. Amennyiben nincs szabad parkolóhely az udvarban, akkor a Thököly úton, illetve a környező kis utcákban is ingyenesen lehet parkolni.
  • Róna utca felől nem lehet közvetlenül behajtani a kettős záróvonal miatt, javasoljuk a Thököly útról a Szitakötő utcánál balra fordulni és leparkolni, vagy a Torontál utca – Gyertyán utca mentén visszafordulni a Thököly út ellenkező irányába, ahonnan már be lehet parkolni a rendelő elé, illetve az udvarba.
Tömegközlekedéssel:
  • Belváros – Keleti Pu. – Hungária krt. felől: 7, 110,112 számú busszal az Amerikai út megállótól, vagy a 7, 8E, 110, 112, 133E számú busszal az Tisza István tér megállótól,  kb. 200 m visszafelé, a menetirány oldalán.
  • Bosnyák tér felől: 7, 8E, 110, 112, 133E buszokkal a Tisza István tér megállótól kb. 100 m gyalog, a belváros irányába, az ellenkező oldalon.
  • Örs vezér térről: átszállás nélkül a 82-es trolival a Tisza István tér megállóig.

 

 

Dokid_sav3

Gyermekorvosi szolgálat otthonában: a DoKid házhoz jön!

Orvosként, szülőként pontosan tudjuk, hogy a betegség nem az orvos rendelési ideje szerint jelentkezik. Magas láz, hányás, hasmenés esetén a gyermek és a szülő nincs abban az állapotban, hogy várakozzanak az ellátásra. Csecsemő- és gyermekgyógyászaink házhoz is hívhatók: legyen az szokványos hétköznap, amikor valamiért a szülőnek nem áll módjában felkeresni beteg gyermekével az orvost, vagy hétvége, esetleg hivatalos ünnepnap, amikor a rendelők éppen zárva tartanak.

Kivonuló gyermekorvosi szolgálatunk a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között igényelhető a +3620 276 24 66-os telefonszámon. További részletekért kattintson.