Legyen szebb az idei karácsony!

Legyen szebb az idei karácsony!

A Genium és a Medikids felajánlása

Karácsony közeledtével, izgalommal teli várakozással készülünk az ünnepre. A szeretteink körében eltöltött napok, az otthon melege és az együtt megélt szép pillanatok teszik teljessé az ünnepet. Sokak számára azonban a karácsony csak egy hétköznap marad, egy újabb megterhelő alkalom a fránya anyagi korlátokkal való küzdelemben.

A Medikids illetve a Genium egészségközpontokban mindennapos feladatunk a segítségnyújtás, és mindennapos öröm, hogy segíteni tudunk a gyógyulásban. Ezúttal is segíteni szeretnénk, de nem pusztán gyógyítással, örülnénk, ha hozzájárulhatnánk ahhoz, hogy szebb legyen az ünnep.

Sajnos nem lehetünk mindenki angyala, azonban szeretnénk egy családnak örömet szerezni.  Ezért összefogtunk, és 50.000 Ft értékű ajándékcsomagot ajánlunk fel egy olyan gyermekes családnak, amelynek ezzel különös meglepetést tudunk okozni. De melyik család legyen az? Hol van ránk nagy szükség? Ebben kérjük a segítséged!

Segíts nekünk ott angyalnak lenni, ahol igazán jól jön a segítség. Adj ötletet, írd meg röviden a rászoruló család történetét, elérhetőségét, és küldd el nekünk e-mail-ben a segitunk@medikids.hu címre. Ígérjük, figyelemmel olvassuk el mindet, és gondosan választunk!

A leveleket 2016. december 22-ig várjuk, és köszönjük.

Kapcsolódó tartalmak

Gyermekkori torokgyulladás

Gyermekkori torokgyulladás

Torokgyulladás alatt többnyire a garatmandulák gyulladását, illetve a garatfal gyulladását értjük. Tünetei általában torokfájás, nehezített vagy...