Védőoltási tanácsadás online

Védőoltási tanácsadás online

A Medikids Gyermekgyógyászati Központban teljes körű védőoltási szaktanácsadással állunk pácienseink rendelkezésére.

Szülőként mindannyiunk számára gyermekünk biztonsága a legfontosabb. Az élet minden területén törekszünk a teljes védelemre, egyre többet foglalkozunk a választékos táplálkozással, a megfelelő közösség, legjobb iskola kiválasztásával. De legfontosabb, hogy az egészség terén biztosítsunk védelmet. És mivel nem tarthatjuk izoláltan gyermekeinket, egyéb módon kell védőpajzsot adnunk. A védekezés kardinális eleme a védőoltás. A védőoltások minden esetben súlyos, sok esetben életet veszélyeztető fertőzések elleni védelmet biztosítanak. Fontos, hogy éljünk velük. Fontos, hogy mindazt elkerüljük, amit ma már eredményesen és kockázatmentesen elkerülhetünk, ahelyett, hogy átvészelnénk azt!

Kulcsi

“Minél korábban kezdjük a védőoltások alkalmazását, annál korábban alakíthatunk ki hatékony védelmet” – vallja dr. Kulcsár Andrea gyermekgyógyász, infektológus főorvos, védőoltási szaktanácsadó, akinek az oltásokkal kapcsolatos események értékelése, az oltások menete, az olthatóság eldöntése, egyéni oltási tervek készítése speciális körülmények között (immunológiai sérülés, súlyos alapbetegség, allergia stb.) mindennapi feladata. Tovább 

Védőoltási tanácsadásra a Medikidsben két módot ajánlunk:

  • személyes, egy órás konzultáció keretében, mely során részletesen áttekintjük az esetét, előzményeit, kérdéseit, és egyúttal a szükséges védőoltások beadását is elvégezzük, vagy
  • online konzultáció során. Utóbbi egyszerűbb, kényelmesebb, és egyszerűbb esetekben vagy konkrét kérdés esetén járható út.

Kérdését az alábbi űrlapon keresztül juttathatja el hozzánk. Amennyiben szakorvosunk bonyolultabbnak  ítéli meg esetét annál, hogy online konzultáció során kimerítő választ adhasson, illetve esete további kérdéseket vet fel, személyes konzultációt ajánlhat Önnek. Ebben az esetben az online tanácsadás díja természetesen levonásra kerül a konzultáció díjából.

Az online védőoltási tanácsadás ára 6.000 Ft.

Ha online védőoltási tanácsadást szeretne, kérjük tegye fel kérdését itt. Dr. Kulcsár Andrea főorvos 48 órán belül válaszol kérdésére. 

Alábbiakban kérdése mellett adjon meg minél több információt űrlapunk mezőiben. Válaszadása nem kötelező, ugyanakkor segíti orvosunkat, hogy pontosabban átlássa az ön esetét, és pontos választ is adhasson. Azokra a kérdésekre válaszoljon, amelyek relevánsak az ön esetében (pl. ha nem utazással kapcsolatos védőoltási tanácsadást szeretne, akkor hagyja figyelmen kívül az utazási tervekkel kapcsolatos kérdéseket).

  • Kérjük, az Ön nevét adja meg. Amennyiben gyermeke számára szeretne védőoltási tanácsadást kérni, azt az alábbi mezőben jelezheti.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, doc, pdf, odt.
    Ha kérdésével kapcsolatos dokumentumot szeretne csatolni kérdéséhez, kérjük, itt tegye meg.

Mikor forduljon hozzánk?

Ahhoz, hogy a védőoltások immunológiai hatása megfelelően érvényesüljön, és az esetenként több alkalmas konzultáció létrejöhessen, érdemes indulás előtt legalább 6 héttel felkeresnie szakorvos tanácsadónkat. Ismétlő oltást elégséges egy héttel az indulás előtt felvenni, sárgaláz elleni oltásra indulás előtt legkevesebb 10 nap szükséges.

Az ön szakorvosa

Dr. Kulcsár Andrea infektológus főorvos, védőoltási szaktanácsadó, a terület egyik legnagyobb országos és nemzetközi szaktekintélye. Tagja a hazai Oltásbiztonság Csoportnak, a Vaccine Safety Attitudes Training and Communication szervezetnek, az Országos Epidemiológiai Központ Vakcinácinológiai Tanácsadó Testületének, továbbá a Magyar Infektológiai és Mikrobiológiai Társaság vezetőségi tagja. Országos feladatköre a Védőoltási Tanácsadói Hálózat szakmai felügyelete. Tovább olvasom…

Árak

Védőoltási szaktanácsadás
Védőoltási szaktanácsadás, komplex felmérés, személyes konzultáció 60 perc  17.000 Ft
Családtervezési oltási konzultáció 60 perc 17.000 Ft
Védőoltási tanácsadás online  6.000 Ft
 Védőoltás beadása 2.000 Ft