Vélemények rólunk

Vélemények rólunk

FoglaljOrvost.hu csapata:
(…) büszkék vagyunk, hogy ilyen partnerrel és orvos gárdával dolgozhatunk! Mindig jó szívvel ajánljuk minden kedves kis betegünknek. Nem mellékesen mi magunk is már kipróbáltuk két saját lurkóval a MediKids Csapat szuper munkáját.

Sz. Ildikó (Dr. Miss Melindáról, a Medikids gyermek-gasztroenterológusáról):
Ma ismét nála jártunk, immár 8-ik éve, kedvesebb, segítőkészebb, és jobb doktornénit nem ismerünk! Köszönjük.

B. V. Réka
Mindenkinek javasolni tudom a Genium-Medikids magánrendelőt. Kismamaként is, anyaként is jártunk már vizsgálatokon és kértünk szakvéleményt. Mind emberileg, mind szakmailag nagyon meg voltunk elégedve. Gratulálunk a színvonalas munkához, további sok sikert!

Gy. Hajnalka
Teljes mértékben meg voltunk elégedve a szolgáltatás minőségével és a kezelő orvos alaposságával!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Köszönet a Genium-Medikids összes dolgozójának!!

M. Á. Stefánia
Csak ajánlani tudom minden szülőnek. Az ott dolgozó emberek kedvesek, segítőkészek.

T. Anikó
A doktornő nagyon kedves volt az egész vizsgálat alatt kislányunkkal, velünk pedig kommunikatív. Az alaposságról nem is beszélve. Így képzelek el egy felkészült gyermekgyógyászt. Köszönjük Dr. Kiss Melinda munkáját.

T. Zoltán
Nagyon jó koncepció, profi hozzáállás, kiváló szakmai és tulajdonosi háttér.

V. Viktória
A központban minden tökéletesen működik, örülök, hogy rátaláltam!

S. Brigitta
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Messze felülmúlja az intézményben dolgozó emberek kedvessége, segítőkészsége a többi egészségügyi intézményeket. Gyors és megbízható diagnózis, megfizethető árakon!

Dr. Cs. Krisztina
A rendelő gyönyörű, modernül felszerelt, mégis otthonos, megnyugtató hangulatú, az ott dolgozó orvosok magas szinten képzettek, tudásuk legjavát kedvesen, megértően, professzionálisan közvetítik.

F. V. Anna
Frekventált helyen van, barátságos a légkör, modern a technikai berendezés, kiváló a szakértelem alaposak, kedvesek, nagyon odafigyelnek. Ide bármikor szívesen jövök.

V. Viktória
Tökéletes minden, én már sok helyen voltam de ilyen kedvességgel még nem volt részem!

M. Eszter
Mindenkinek ajánlom a Genium-Medikids-et minden szempontból. Jó érzés egy olyan egészségügyi intézménybe elmenni, ahol kedvesek, segítőkészek és az ember a diagnózisban is biztos lehet.

G. Sz. Bernadett
Személy szerin én meg voltam elégedve, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a klinika dolgozói. Gyermekeknek jól felszeret várakozó, így felszabadultabban tudtunk kislányommal felkészülni a vizsgálatra.

 

Forrás: facebook.com/MedikidsOfficial, Medikids véleménydoboz, házipatika.com, FoglaljOrvost.hu